Categories
Romena

Caracteristicile site web eficient

Friendly Scroll și caracteristicile site web eficient

Două fete cu computerul

Când vorbim despre sistemul Friendly Scroll, vorbim despre un set de factori determinanți, astfel încât site-ul să devină ușor de utilizat. De fapt, este necesar să ne asigurăm că utilizatorul, ajungând pe site, se simte în largul său și îl consideră imediat simplu. Caracteristicile site web eficient. Pentru a face acest lucru, trebuie să accesați o serie întreagă de funcții care sunt fundamentale pentru crearea unui site web Friendly Scroll.

1

Primul aspect este factorul de culoare al site-ului web. De fapt, pupila umană are 4 contraste fundamentale de culoare. Pentru politicile de creare a site-urilor Friendly Scroll, au fost alese trei dintre aceste patru contraste cromatice diferite ale pupilei umane.

2

A doua caracteristică cheie este faptul că site-urile web Friendly Scroll sunt concepute pentru a fi utilizate pe dispozitive mobile. Motivul acestei alegeri se datorează faptului că aproximativ 10% din utilizarea internetului provine de la Smart TV. Aproximativ încă 15% provine din utilizarea computerelor. În timp ce 75% din totalul navigării web provine de pe dispozitive mobile. Așadar, proiectul Friendly Scroll exclude utilizarea unei metode care poate fi adaptată dispozitivelor mobile, ci mai degrabă a unei metode care se naște special pentru dispozitivele mobile.

3

O altă parte fundamentală a proiectului Friendly Scroll este crearea de texte care sunt capabile să creeze o empatie, între ceea ce vrei să comunici și care este puterea de recepție a utilizatorului. Pentru a realiza acest lucru, folosim care sunt disciplinele umaniste pe lângă psihologie.

4

Cantitatea de imagini este un alt aspect fundamental în utilizarea metodei Friendly Scroll pentru crearea de site-uri web. Nu vorbim de imagini inerente activității ilustrate pe site, ci mai degrabă de imagini care stimulează o stare de bine pe care dorim să o insuflem, cu comunicarea realizată cu metoda Friendly Scroll.

Concluzii:

Acestea care au fost menționate sunt aspecte care, sunt evaluate la proiectarea unui site web Friendly Scroll.
O serie întreagă de aspecte care au puțin de-a face cu estetica pe care încercăm în mod normal să o creăm în crearea site-urilor web. Pentru că punctul fundamental al strategiei de construire a unui site web Friendly Scroll nu este că este frumos, ci mai degrabă că este eficient.

Parteneri asociați:

Accesați pagina principală

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *